I dočasné bydlení by mělo být komfortní

Pokud se v nejbližší době chystáte do hlavního města za prací, nebo za zábavou, jistě přemýšlíte o ubytování, které bude na úrovni, ale nezruinuje vaši kapsu. Tento případ neplatí pro většinu místních hotelů, sice luxusně vybavených, nicméně za ceny více než astronomické. Nabízí se řešení v podobě nově zrekonstruovaného hostelu, nebo ubytovny jakou je právě zařízení umístěné v části Prahy 9.

Stěhování-papírová krabice s nádobím, kolem krabice připevněný provázek s klíčem od bytu

Jaké typy ubytování u nás můžete najít?

• POKOJE STANDARD-dvou až čtyřlůžkové pokoje se sdíleným sociálním zázemím, kuchyňkou a TV

• POKOJE COMFORT-dvou až čtyřlůžkové pokoje s vlastním sociálním zázemím, kuchyňkou a TV

• APARTMÁNY-dvou až čtyřlůžkové pokoje s vlastním sociálním zázemím, kuchyňkou a TV

• 2+kk-s vlastním sociálním zázemím a vybavenou kuchyňkou až pro 6 osob

• 3+kk-s vlastním sociálním zázemím, vybavenou kuchyňkou až pro 8 osob

• GARSONKA-ideální pro dvojice, které v Praze pracují dlouhodobě. Garsonka vznikla přestavbou původně třílůžkového pokoje a disponuje dvoulůžkovou postelí, kuchyňským koutem s varnou deskou a mikrovlnnou troubou. V koupelně naleznete sprchový kout a závěsné WC. Nechybí ani malá předsíňka a zařízení odpovídá momentálním požadavkům na moderní styl bydlení. Celý interiér je laděn do příjemných tónu dřeva a čistého jednoduchého stylu. U některých těchto typů pokojů je k dispozici menší balkon.

Nářadí k malování stěn

Naše pokoje splňují všechny požadavky na klidné a čisté ubytování na dosah metra, nádraží a nákupních center. Objednejte si pokoj podle svého výběru i finančních možností. Ideální ubytování za velice příznivé ceny, pro rodiny, školy i zaměstnance různých firem.

Všechny uvedené typy pokojů lze zarezervovat na našich stránkách v poptávkové tabulce, nebo se s námi spojte přímo po telefonu. Rádi odpovíme na jakékoliv dotazy ohledně objednávek.

[ssba]